De FeestDeeDjeez : Wie zijn wij?

DJ Hanzy

Hey, ik ben Hans van Opstal, beter gekend als DJ FeestMeester, jouw Party-DJ uit Oud-Turnhout.  Bij de FeestDeeDjeez acteer ik onder de naam van DJ HANZY!

Ik ben al heel mijn leven opgegroeid met muziek.  Als kind kende ik reeds alle hitlijsten uit het hoofd en deze kennis komt mij nog steeds goed van pas.

Ruim 11 jaar speel ik op allerhande feestjes en evenementen, van kinderfeestjes tot personeelsfeesten en van huwelijksfeesten tot openbare evenementen.  Ik beschik over een uitgebreide kennis van diverse muziekstijlen: Disco, R’n’B, Rock, Hardrock, Hardcore, Hardstyle, Dance, Punk, New Wave, Schlagers, Après-Ski, …, noem maar op!  Als je net als ik de leeftijd van 50 jaar voorbij bent, heb je een immense schat aan muziekervaring!

“Plaatjes draaien” doe ik steeds met het nodige enthousiasme!  Je zal me dus nooit achter de discobar “voor spek en bonen” zien staan.

Bekende (feest)zalen waar ik reeds speelde zijn o.a. De Brouwerij Weelde, Mieke Pap Poppel, Alta Ripa Oud-Turnhout, Den Eyck Kasterlee, diverse café’s in de Kempen, ’t Chaamsche Wapen in Chaam Nederland, Zaal Meuletiende Turnhout, E10 Hoeve Brecht, Strijboshof Kalmthout, Keienhof Kalmthout, en bijna elke parochiezaal in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg.  Heel trots ben ik op mijn optredens bij Fiësta Europa, een food- en drink-truck organisatie doorheen heel Vlaanderen.

Wij overleggen steeds met jou, de klant, en op dat moment “het feestvarken”, wat er op de dansvloer mogelijk is. Een mooie combinatie van “uw wens” en “onze ervaring”

Samen met mijn collega DJ Wergo hebben we sinds 2018 een uniek project opgestart, “De FeestDeeDjeez”.  Als je iets “aparts” wil, kies dan voor dit totaalspektakel.  Jouw gasten zullen hier nog jaren over praten!!!

DJ Wergo

Graag stel ik me even voor.  Mijn naam is Werner Maes uit Turnhout, alias Dj WERGO!

Ik ben al heel mijn leven bezeten van muziek.  In het verleden heb ik aan vele nationale en regionale muziek-quizzen meegedaan, zelfs op de radio en op TV.  Ik heb hier verschillende ereprijzen mee behaald!

Sinds mijn studententijd “draai” ik al muziek.  We spreken dan van de jaren 80.  Voornamelijk was dit in jeugdcafés en daarna in lokale discotheken.

Ik ben een echte all-rounder: van Pop, Rock, Disco, Rock ’n’ Roll enz…  Niets uit de jaren 70, 80, 90, 00, 10 is mij vreemd!  Ik ben helemaal up-to-date!  Niet slecht voor deze vijftiger…

Enkele jaren geleden startte ik met een eigen discobar, met veel succes!  Je begint met één optreden, maar al heel snel wil iedereen jou als DJ boeken…

Maar ook aan de “andere kant” van de discobar heb ik heel wat (dans)ervaring.  Disco-Swing,  Jive, en andere dansstijlen zijn me niet onbekend.  Vooral Latino-dansen is mijn specialiteit en in dit genre heb ik gedurende enkele jaren Salsa-lessen gegeven!  Deze ervaring komt enorm van pas om te weten welk soort muziek bij welke dans past en andersom.  Op eventuele vraag van de klant kunnen er steeds enkele danspassen gedemonstreerd worden !

Ik ben ook enorm aanwezig op elke party en wil dat iedere feestvierder waar voor zijn geld krijgt!

Medio 2018 ben ik aan een toffe samenwerking met mijn collega DJ FeestMeester /  DJ Hanzy begonnen.  Het is ongelofelijk leuk om met 2 DJ’s,  “De FeestDeeDjeez”, op een feest aanwezig te zijn.  Twee DJ’s weten veel meer dan één DJ!  Uw feest kan met dit project niet mislukken.  Daar staan we garant voor!

Eigenlijk zijn we met drie personen bij de “De FeestDeeDjeez”.  Erik Stessels uit Merksplas is niet enkel onze roadie en onze podiumbouwer.  Hij is ook gewoon “onze vriend” en hij hoort er dus bij!!